tisdag 1 december 2015

Matbloggsevent på Liseberg!

Man kan väl säga att det händer en del i mitt liv just nu, positiva saker! Efter ett riktigt lyckat bloggevent hos Haga Hem, var det redan dagen efter dags för ytterligare ett!
Jag hade fått möjligheten att tillsammans med självaste Liseberg planera och anordna ett bloggevent inför Jul på Liseberg. Vi kom ganska snabbt överens om att det skulle handla om mat, smaker och dofter. Vi bjöd därför in ett urval mat- och bakbloggare som skulle få uppleva "Årets smakäventyr"!
Eventet började på restaurang The Green Room, en helt vegetarisk restaurang inne på Liseberg. Claes Engberg från Berzelii Choklad berättade för oss om olika chokladsorter och vi fick självklart även provsmaka! :-)


Därefter tog Alexandra Zazzi över. Hon berättade och lät alla smaka på hemlagad majonnäs kontra majonnäs man köper i butik. Oj, vilken skillnad! Därefter var det olivoljans tur. Kan inte fatta att olivolja kan smaka så olika!


Sedan var det dags för The Green Room´s julinspirerande buffé, otroligt gott! Alla lät sig väl smaka.


Jag och Lisa hade sedan planerat ett litet uppdrag för bloggarna. Vi ville att de skulle hitta den "perfekta julklappen". Hela parken är full av underbara utställare under Jul på Liseberg och gästerna hade stora möjligheter att hitta den där alldeles speciella julklappen. Dessutom ville vi att de skulle finna "Årets smaksensation" och berätta om det i sina bloggar efteråt.
Vinnaren av "Klappjakten" utsågs direkt på plats och den lyckliga vinnaren blev Karin som vann en chokladkartong från Anthon Berg.
Med sig hem fick bloggarna en julklapp fylld med godsaker.


Jag är så fantastiskt glad och stolt över att jag fick vara med och anordna detta roliga bloggevent tillsammans med Liseberg! Den största glädjen och tillfredsställelsen för mig är när alla är nöjda, vare sig man är bloggare, utställare eller värd/beställare. Därför har jag nu startat Zenit Event med fokus på alla deltagare! För mig är det viktigt att alla inblandade i ett möte blir sedda och känner att man är lika viktig.
När solen står i zenit betyder det att den står högst upp på himlen och kastar ingen skugga. Så vill jag att de inblandade ska känna sig i mina arrangerade möten, att ingen står i skuggan. Jag går en förhoppningsvis spännande framtid till mötes och jag hoppas verkligen att ni vill följa med på färden!5 kommentarer:

 1. Vilken rolig idee. Min svåger är leverantör av glöggen som säljs på julmarknaden liseberg. Den görs från grunden av hans pappa helt själv. Han tappar den själv på flaskor och gör egna etiketter. Min favorit är blåbärsglöggen. Klart värd att smaka,

  SvaraRadera
 2. Kul det ser ut :-D
  Mvh Camilla
  www.minstorafamilj.se

  SvaraRadera
 3. Vad duktig du är!!! Såg du mitt mail på
  Fb förut? Kram

  SvaraRadera
 4. Det var ett mycket välordnat event! Och jag tror verkligen att alla kände sig sedda och utvalda :)

  KRAM

  SvaraRadera
 5. Det ser urmysigt ut! Klart jag gillar din nya sida också, ska bli kul att få följa dig även där :D

  Hälsningar
  www.nouw.com/mizzyz

  SvaraRadera