måndag 27 april 2015

Försök stoppa mig! - Sommarens TRÅKigaste kaninmusikal!

Igår öppnade Liseberg för säsongen, men redan i fredags fick hela vår familj möjlighet att komma på exklusiv förhandsvisning av årets kaninförställning Försök stoppa mig!  - Sommarens TRÅKigaste kaninmusikal!
Det var en konstig känsla att gå in genom huvudentrén och gå igenom parken som var i princip folktom. Väl i Kaninlandet möttes vi av kaninerna och massor av kramar! Barnen var förtjusta! Dessutom fick vi popcorn, spunnet socker och dricka att ta med oss till Kvarnteatern där föreställningen hålls.
Föreställningen var jättebra, med härlig musik och väldigt bra skådespeleri. Barnen satt som förstenade och släppte inte uppträdandet med blicken! :-) Showen var 40 minuter lång, precis lagom för att de mindre barnen inte ska tröttna på att sitta stilla.Efteråt fick barnen ytterligare chans att träffa kaninerna och skådespelarna och kramas lite till.
Jag kan varmt rekommendera alla barnfamiljer som besöker Liseberg i sommar att ta en paus i åkandet och gå och se denna härliga kaninmusikal som spelas hela sommaren! Läs mer om föreställningen här!


Stort tack till Liseberg för att vi fick möjligheten att komma och smygkika på föreställningen!

2 kommentarer:

 1. Vad kul :-)
  Och vilka mysiga bilder!!
  Bilden längst ner är urfin - ni strålar ju :-)

  SvaraRadera
 2. Det var verkligen en härlig musikal!

  Tusen tack för att vi fick möjlighet att komma.
  KRAM

  SvaraRadera