måndag 5 maj 2014

Stockholm och musikalen Spök!

Jaha..... Det var den helgen det! En underbar tripp till Stockholm blev det, tillsammans med mamma. Lyxigt boende på Scandic Anglais i juniorsvit, god middag på Strandvägen 1 och spännande underhållning på kvällen, Spök på Cirkus! Det var precis vad jag behövde!


Jag och mamma tog tåget i lördags förmiddag och checkade in på Scandic Anglais på Östermalm vid 14:30-tiden. En härlig juniorsvit väntade, med fri minibar, så vi tog oss ett glas vin medan vi gjorde oss i ordning inför kvällen. Sedan promenerade vi ner till Strandvägen 1 för en god middag innan det var dags att spårvagnen ut till Djurgården. Det var sista helgen Spök gick på Cirkus och jag är glad att jag fick chans att se den! Tyckte skådespelarna var fantastiska, jättebra musik och sång, men själva storyn var väl sådär...... Det hände inte så mycket, berättelsen var lite tunn.


Efteråt tog vi spårvagnen tillbaka till Nybroplan och promenerade tillbaka till hotellet. Sängarna var helt underbara och det var verkligen längesedan jag sov så gott!


Igår morse väntade en härlig frukostbuffé. Jag frossade i våfflor, frukt, flingor, yoghurt och massor av annat smarrigt! Vi tog god tid på oss och åt och drack kaffe i lugn och ro.


Efter utcheckning promenerade vi in till stan och shoppade lite till barnen innan det var tid att ta tåget tillbaka till Göteborg. En perfekt minisemester!
Dock har jag så ont i käken idag att jag inte vet vart jag ska ta vägen! Knaprar piller som en idiot och har blivit remitterad till Bettfysiologen, ska dit på torsdag. Nu bara MÅSTE de hjälpa mig!!
0 kommentarer:

Skicka en kommentar