fredag 9 maj 2014

Jag har fått en diagnos......

Var hos Bettfysiologen för ett första besök igår angående min käke. Dessvärre fick jag ingen uppmuntrande diagnos..... "Stora förslitningsskador och omfattande artros på båda käkarna!" Läkaren ville egentligen ge mig en kortisonspruta direkt, men eftersom de inte hade tittat på min journal från operationen 1996, vågade hon inte det. Det kunde i värsta fall bli värre. Men en bettskena ska jag få, att ha på natten för att stabilisera käken, och eftersom jag har så ont, var jag och hämtade en provisorisk redan idag. Den permanenta blir färdig om ca två veckor, då jag också har fått tid för ett återbesök. Förhoppningsvis har man tittat i min journal då och vet hur man ska behandla mig vidare. Tills dess får jag använda bettskenan, massor av smärtstillande och försöka slappna av i käken. Men det känns i alla fall bra att det händer något nu och att jag får hjälp!
Bjuder på detta underbara foto på Nova, taget förra helgen när barnen besökte sin morbrors senaste projekt, Gustaf Dalén!


2 kommentarer:

  1. Åh håller tummarna för att du ska bli bättre fort <3

    SvaraRadera
  2. Bra med diagnos även om det inte var så roliga saker.... kram till dig och hoppas du blir bättre...

    SvaraRadera