fredag 20 december 2013

Pepparkaksbak, renovering och stora förändringar......

Det har ju varit lite dåligt med inlägg den senaste tiden och tro mig, det finns en anledning till det! Självklart har det hänt massor som jag vill berätta om, men tiden har inte riktigt räckt till! Anledningen till detta kommer jag att berätta om inom kort, stora förändringar håller på att hända i våra liv.....
Men först ska jag och familjen ha lite välförtjänt julledighet! Barnen har haft sin första lovdag idag och nu är även jag ledig t o m 7 januari!
Medan jag jobbade idag passade man och barn på att baka pepparkakor, precis som det ska vara vid den här tiden på året! Imorgon ska granen kläs och tomtarna ska ta plats överallt runt om i huset. Nåja, nästan överallt...... Inte i källaren, där håller äntligen snickarna på för fullt och renoverar! Det kommer bli en ny tvättstuga, gästrum och badrum, whoop whoop!
0 kommentarer:

Skicka en kommentar